Skip to main content

Die Loyale

Beste leden en sympathisanten,

 

MET DE VVP OP WEEKEND

DIE LOYALE”, MALDEGEM

28 februari – 1 maart 2020

 

Jeugdherberg DIE LOYALE is een echt familiehostel. Beheerster Griet groeide er zelf op en nam een tijd geleden de fakkel over van haar ouders. Het hostel bestaat uit een volledig gerenoveerde dokterswoning (1930-stijl) en een modern nieuw paviljoen met comfortabele kamers met eigen badkamer. 

De jeugdherberg ligt op een afgesloten domein dat enkel toegankelijk is voor gasten. Kinderen kunnen zo naar hartenlust spelen in de grote speeltuin of op de sportvelden.

Maldegem ligt in het Meetjesland, een minder bekende regio in Oost-Vlaanderen. De streek is perfect om ver weg van de drukte te wandelen en fietsen in de prachtige bossen, open velden en een uniek krekengebied. Ook het natuurgebied het Zwin ligt binnen handbereik. Of spring eens binnen bij de noorderburen en ontdek het gezellige Sluis ...

 

De VVP reserveerde DIE LOYALE voor u van vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart 2020.  Je verblijft er in comfortabele kamers van 2 tot 6 personen. Wij hopen u alvast allemaal massaal te mogen ontmoeten!


Praktisch:

  • Het weekend start met het avondmaal op vrijdagavond; de kamers zijn beschikbaar vanaf 17u00. We eindigen op zondag na het middagmaal.
  • Bij aankomst ontvang je een lakenpakket waarmee je zelf je bed opmaakt. Handdoeken zijn exclusief, maar je kunt ze wel huren in de hostel (1,50 euro per stuk). Babybedje nodig? Geen probleem; laat het ons gewoon efkes weten.
  • Jeugdherberg DIE LOYALE is gelegen aan de Gentse Steenweg 124 te 9990 MALDEGEM.
  • DIE LOYALE is ook met het openbaar vervoer bereikbaar:

Neem de trein naar Station Brugge.

Daar neem je Bus 58 (Brugge – Eeklo – Gent) en je stapt af aan halte Maldegem Ommeloper; de busrit duurt ongeveer 30 min en de bus stopt vlakbij de jeugdherberg.

 

Zoals steeds zijn de weekends voorbehouden voor leden.

Niet-leden kunnen deelnemen mits een kleine meerprijs. Je kan natuurlijk ook nog snel lid worden en genieten van alle voordelen door 15 euro (= jaarbijdrage voor het volledige gezin, gedomicilieerd op hetzelfde adres) te storten (klik hier). Tarieven, zie inschrijvingsformulier.

 Inschrijven vóór vrijdag 21 februari 2020.

 

Inschrijven via webste klik hier of via formulier in bijlage.

 

Namens het VVP-bestuur,

 

Geert Petillion en Peter Haesaert - organisatie ontmoetingen