Skip to main content

ONTMOETINGSDAG 2020

Ontmoetingsdag 19 september 2020 in de Nekker te Mechelen

De Vlaamse Vereniging Pleegzorg vzw (kortweg VVP vzw) organiseert al meer dan 35 jaar ontmoetingsmomenten voor pleegouders en pleeggezinnen.  Zou je graag andere pleegouders ontmoeten in een gezellige en ongedwongen sfeer? Kom dan gerust eens langs op onze jaarlijkse ontmoetingsdag. Je leert er gelijkgezinden kennen, je komt op verhaal en je (pleeg)kinderen kunnen zich helemaal uitleven in een veilige omgeving.

WANNEER:                Zaterdag 19 september 2020 vanaf 09u30.

WAAR:                       Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum DE NEKKER, Nekkerspoel-Borcht 19, 2800 MECHELEN

PROGRAMMA:

  • 9u30: onthaal (met koffie, thee en fruitsap en mini-koffiekoeken)
  • 10u30: op de Grote Dialoogdag van Pleegzorg Vlaanderen deelden een aantal pleegjongeren hun ervaringen met beleidsmakers en pleegouders. Ze formuleerden hun noden opdat ze ook na het beëindigen van de pleegplaatsing een betere ondersteuning zouden kunnen krijgen. Het werd een boeiende voormiddag …

Op vraag dan de VVP willen deze jongeren ook op onze ontmoetingsdag hun getuigenis brengen. Achteraf is er ruimte voorzien voor uitwisseling en vragen.

En ondertussen kunnen de kinderen zich buiten vermaken; de VVP vzw zorgt voor opvang. Mocht je (pleeg-)kind of pleeggast specifieke opvangnoden hebben, laat het ons gerust weten.

  • 12u30: picknick. Breng jullie eigen lunchpakket mee, de VVP vzw zorgt voor lekkere soep.
  • Na de picknick is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, eventueel tijdens een wandeling in de mooie omgeving. Er is ook mogelijkheid tot zwemmen: recreatiedomein DE NEKKER heeft meerdere zwemgelegenheden. Vergeet dus zeker je zwemgerief niet! En voor de allerkleinsten is toegang tot het indoor-speelplein voorzien.
  • 17u00: aperitief, u aangeboden door VVP vzw
  • 18u00: vrijblijvende inschrijving voor het avondmaal

BIJDRAGE:

Deelname aan de ontmoetingsdag (inclusief ingang tot het provinciaal domein, onthaal, toegang tot binnenspeeltuin, sprekers, kinderopvang, aperitief): 

° Leden betalen 5,00 euro per persoon, met een max. van 20,00 euro per gezin.

° Niet-leden betalen 8,00 euro per persoon, met een max. van 30,00 euro per gezin.

Wie dit wenst, kan zich ter plaatse ook lid maken van onze vereniging; het lidgeld bedraagt 15,00 € per gezin per jaar.

Iedereen kan zich vrijblijvend inschrijven voor een verzorgde maaltijd ‘s avonds. Er is keuze uit :

  • volwassenen : “Oostends Vispannetje” of “Mechelse Koekoek” (telkens met kroketjes en groentjes) of  “vegetarische pasta”, inclusief één drankje en dessert: 16,00 euro p.p.
  • kinderen tot 12 jaar : “mini-curryworst met frietjes en sausjes” of “kinderspaghetti”, inclusief één drankje en dessert:   8,00 euro p.p.
  • kinderen tot 3 jaar eten gratis mee

Graag inschrijven via de website of door bijgevoegd formulier vóór 1 september 2020 volledig ingevuld terug te sturen naar Geert PETILLION (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en het corresponderende bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE51 7350 3410 2962 met vermelding van uw naam en “Ontmoetingsdag 2020”. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

We hopen u talrijk te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke VVP-groeten,

Namens het bestuur,

Geert PETILLION en Peter HAESAERT.

 

OPMERKING : indien deze ontmoetingsdag niet kan doorgaan omwille van bv. maatregelen mbt Corona zullen de betalingen uiteraard teruggestort worden.

 

Wist-je-dat-je

  • Je kan nog steeds lid worden van de VVP door 15 euro te storten op IBAN BE51 7350 3410 2962 van VVP vzw met vermelding ‘lidgeld 2020 + naam en voornaam’. Je hele gezin is meteen lid en je krijgt korting op een aantal activiteiten.
  • Ook giften zijn nog welkom op de Kangoeroerekening van VVP vzw BE81 7470 2416 2424 met vermelding ‘gift 2020 + naam en voornaam+ geboortedatum’. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest en betaalt vadertje staat een deel van je bijdrage.

 

Tot in september!

Hou je gezond.

Hou afstand.

-----------------------------------------------------