Ontmoetingsdag 28 september 2019

 

De Vlaamse Vereniging Pleegzorg vzw (kortweg VVP vzw) organiseert al meer dan 35 jaar ontmoetingsmomenten voor pleegouders en pleeggezinnen. We werken samen met de diensten voor pleegzorg en Pleegzorg Vlaanderen, maar zijn onafhankelijk.

Zou je graag andere pleegouders ontmoeten in een gezellige en ongedwongen sfeer? Kom dan gerust eens langs op onze jaarlijkse ontmoetingsdag. Je leert er gelijkgezinden kennen, je komt op verhaal en je (pleeg)kinderen kunnen zich helemaal uitleven in een veilige omgeving.

WANNEER:                Zaterdag 28 september 2019,  vanaf 09u30.

WAAR:                       De IJsmolenhoeve, Kanarieberg 1, 9600 RONSE (Tsjaka Adventure)

 

PROGRAMMA:

  • Onthaal (met koffie, thee en fruitsap) vanaf 09u30.
  • 10u30 : Jan Brocatus, coördinator van Pleegzorg Vlaanderen, komt spreken over de uitdagingen en beleidsopties voor pleegzorg in Vlaanderen.

voeten

Ondertussen kunnen de kinderen zich buiten vermaken; de VVP vzw zorgt voor opvang.

  • 12u30 : picknick, aangeboden door de VVP vzw.

picknic

  • Namiddag : na de picknick is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, bijvoorbeeld tijdens een wandeling in de mooie omgeving.

Ter plaatse zijn er meerdere recreatiemogelijkheden : van de kinderboerderij en een ezelwandeltocht voor de kleinsten tot de klimmuur en een deathride  (adventure pack) voor de moedigsten, de IJsmolenhoeve heeft het allemaal! Een jong en dynamisch team met professionele, enthousiaste monitoren zal ons gegarandeerd een onvergetelijke dag bezorgen...

ezelstochtdeath ride

 

  • 17u30 : avondmaal voor wie dat wenst (zie inschrijvingsformulier)

eten 

BIJDRAGE:

Deelname aan de ontmoetingsdag (onthaal, picknick en toegang tot genoemde attracties):  5,00 euro per persoon, met een maximum van 20,00 euro per gezin.  Kinderen tot 3 jaar nemen gratis deel.

Iedereen kan zich vrijblijvend inschrijven voor een verzorgde maaltijd ‘s avonds. Keuzemogelijkheden en prijzen: zie inschrijvingsformulier.

 

INSCHRIJVEN:

Graag inschrijven via de website of door bijgevoegd formulier vóór 16 september 2019 volledig ingevuld terug te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het corresponderende bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE51 7350 3410 2962 met vermelding van uw naam en “ Ontmoetingsdag 2019”. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

 

We hopen u talrijk te mogen verwelkomen.

 

Met vriendelijke VVP-groeten,

Namens het bestuur,

Geert PETILLION en Peter HAESAERT.

 

TIP :

  • Voorzie ook regenkledij, voor het geval de weergoden ons niet zo gunstig gezind zouden zijn…
  • En zij die aan de deathride deelnemen, kunnen misschien best ook reservekledij meebrengen.
  • De IJsmolenhoeve ligt in het hartje van de Vlaamse Ardennen, en is daarom het ideale decor voor tal van activiteiten : de mooie natuur, de vele wandelroutes, de Kluisberg, het nabijgelegen Muziekbos,… Misschien loont het wel de moeite er een weekendje-uit van te maken? Logeren kan op de IJsmolenhoeve zelf (zie : http://www.ijsmolenhoeve.be/nl/groepen-overnachting-safari-tenten/) of in de Jeugdherberg DE FIERTEL, die vlakbij ligt (zie : https://www.jeugdherbergen.be/nl/ronse).
 
  • Aangemaakt op .