"De Wullok" Blankenberge 15 - 17 maart 2019

MET DE VVP OP WEEKEND 

De Wullok is een huiselijke jeugdherberg aan de rand van Blankenberge, tussen de zee en de polders. Het centrum van Blankenberge bereik je al na een kwartiertje wandelen en de zeedijk lonkt op 2km.

Naast het strand nodigen ook de natuurgebieden De UDe Wullokitkerkse Polders en De Fonteintjes uit om op ontdekking te gaan. In de haven van de kuststad kuier je tussen de zeilbootjes, maar ook de art nouveau geveltjes in de binnenstad weten te charmeren. Ga shoppen in de gezellige winkelstraatjes. Krabben en mosselen verzamelen? De golven trotseren? Of toch liever uitwaaien op de pier? Misschien kun je eens een gekke fiets uitproberen op de Lustige Velodroom? Het kan allemaal in Blankenberge… ’s Zomers garandeert de zon je er gouden tijden, ’s winters blaast de Noordzee-wind er al je muizenissen weg. Blankenberge heeft heel wat te bieden... Of zoals Hugo Matthysen het zo mooi bezong : “Blankenberge, Blankenberge, parel aan de kust, de mooiste plek op aarde voor wie zand met schelpjes lust”...De VVP reserveerde deze gezellige accommodatie voor u van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart 2019. Je verblijft er in knusse kamers van 2 tot 8 personen. Het VVP-keukenteam, onder leiding van Luk & Hilde , zal je zoals gewoonlijk opnieuw culinair verwennen... Wij hopen alvast u allemaal massaal te mogen ontmoeten!

Praktisch:

  • DE WULLOK is gelegen in de Ruitersstraat 9 te Blankenberge, in de schaduw van de St-Amanduskerk.
  • Het weekend start met het avondmaal op vrijdagavond. We eindigen op zondag na het middagmaal.
  • Lakenpakketten kunnen gehuurd worden ad 2,00 euro per pakket. Evt. aantal doorgeven aan Geert.
  • We zijn op zoek naar mensen die een activiteit willen/kunnen trekken, zoals bv. een workshop “knutselen”, “het betere brei- en haakwerk”, etc… Misschien schuilt er een Jakkoo of Leo in u en heeft u talenten die u tot op heden verborgen hield? Kandidaten geven ons maar een seintje...

De Wullok is ook met het openbaar vervoer vlot bereikbaar:

  • Trein naar Blankenberge
  • In Blankenberge bus 33 richting Brugge of centrumbus, afstappen aan halte "Sint-Amanduskerk"
  • Vanaf de bushalte nog 50m te voet tot aan de jeugdherberg

 

Inschrijven voor 1 maart 2019!!!

Inschrijven via de website klik hier

 

de vergeetput

 

Namens het VVP-bestuur,

Geert PETILLION en Peter HAESAERT,

Organisatie Ontmoetingsmomenten.

 

 
  • Aangemaakt op .