2019

Afbeeldingsresultaat voor vuurwerk 2019

Beste leden en sympathisanten,

Vooreerst onze allerbeste wensen voor een voorspoedig en gezond 2019 voor u en uw gezin, en dit alles overgoten met veel vriendschap en genot.

Na het drukke jubileumjaar 2017 hebben we ook in 2018 niet stilgezeten. Onze beide weekends waren terug een schot in de roos.  Jammer genoeg hebben we ook afscheid genomen van een aantal bestuursleden: Maria Roofthooft, Guido Bellekens, Matty Hermans en onze voorzitster Gerty Hendrikx. We wensen hen alvast te danken voor hun jarenlange inzet voor onze vereniging. We zijn momenteel nog volop aan het zoeken om deze leemtes in te vullen. Kandidaat bestuursleden kunnen altijd contact opnemen met onze voorzitter ad interim Geert Petillion. Op onze website kan je de samenstelling van de Raad van Bestuur opvolgen.

Ook voor 2019 wil onze bestuursploeg zich volop inzetten. Op de website (Agenda) kan je reeds de data van de geplande activiteiten raadplegen:

  • WE in Blankenberge De Wullok van 15 tot 17 maartAfbeeldingsresultaat voor weekendje weg
  • Algemene Vergadering + ontmoetingsdag op 30 maart
  • WE in Brasschaat Bielebale  van 1 tot  3 november
  • Ontmoetingsdag zomereditie op 27 juli
  • Ontmoetingsdag op 28 september

Daarnaast willen we ons blijven inzetten om pleegzorg nog bekender en aantrekkelijker te maken.  We willen wegen op het beleid om dat te bereiken. Tot slot willen we er ook zijn voor elkaar, op activiteiten en op sociale media.

Meer details volgen via de Nieuwsbrieven.

De start van een nieuw jaar betekent ook een oproep tot HERNIEUWING LIDGELD (of om als nieuw lid toe te treden tot onze vereniging).

Inderdaad, om onze activiteiten betaalbaar te kunnen houden en de vaste organisatiekosten te kunnen dragen, doen we een warme oproep tot hernieuwing lidgeld 2019 of om nieuw lid te worden van VVP vzw.Afbeeldingsresultaat voor warme oproep

Willen jullie ons (verder) steunen: lid worden.

 

Alvast bedankt voor jullie steun en hopelijk tot op een volgende activiteit.

Het bestuur

 
  • Aangemaakt op .