• Start
  • Ongecategoriseerd

Privacyverklaring

VVP vzw vraagt enkel gegevens op die nodig zijn om haar werking te verzekeren en vlot te kunnen communiceren met haar leden en belanghebbenden, waaronder:

  • mailadressen van personen die gevraagd hebben de nieuwsbrief te ontvangen;
  • gegevens van leden en hun gezinsleden die op het zelfde adres gedomicilieerd zijn, voor zover die door de pleegouders ter beschikking gesteld zijn;
  • gegevens van sympathisanten die een bijdrage doen op de Kangoeroerekening en daarvoor eventueel een fiscaal attest ontvangen
  • gegevens van deelnemers aan activiteiten
  • informatie over de activiteiten, foto- en tekstverslagen van de activiteiten
  • contactgegevens van personen waarmee VVP overlegt om haar doelstellingen te realiseren.

De persoonsgegevens zijn enkel toegankelijk voor de leden van de raad van bestuur en zijn raadpleegbaar voor belanghebbenden op de maatschappelijke zetel, zoals beschreven in het huishoudelijk reglement.

Verslagen van activiteiten worden verspreid via de nieuwsbrief.

Foto’s worden ter beschikking gesteld op een beveiligde website voor de deelnemers aan de weekends en de leden.

De gegevens worden nooit doorgegeven zonder toestemming van de persoon waarover de gegevens handelen.

Op eenvoudig verzoek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen de gegevens verbeterd worden of voorgoed verwijderd worden. De verzoeker ontvangt een melding van de aanpassingen.

De privacyverklaring wordt gepubliceerd op de website en wijzigingen aan de privacyverklaring worden meegedeeld via de nieuwsbrief.

 

Vlaamse Vereniging Pleegzorg vzw

KBO 0424.390.638

 
  • Aangemaakt op .

35 Jaar VVP - 30 september 2017

Zoals jullie misschien gemerkt hebben is onze website een tijdje offline geweest. Dit kwam omdat onze webruimte gehackt werd. Er werd hard gewerkt om zo snel mogelijk de problemen op te lossen en het resultaat is een hele nieuwe en veilige website. Het resultaat mag gezien worden.  Graag hadden we ook jullie feedback en ideeën gehoord. Wat mag er veranderd of toegevoegd worden? Hebben jullie interessante artikels, weetjes, foto’s… stuur ze dan zeker door naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En binnenkort gaan we feesten!
Op 30 september a.s. vieren we ons 35 jarig bestaan te Schoten. We doen dit in stijl met in de voormiddag een officieel gedeelte met een panelgesprek, een sofa-interview, huldigingen, … We verwelkomen ook enkele Bv’s zoals peter en meter van pleegzorg, Marleen Merckx en Bart van Avermaet. Ook zullen er meerdere politici aanwezig zijn om te luisteren naar de noden van onze pleegouders. Natuurlijk horen hier hapjes, drankjes en geschenkjes bij.

In de namiddag houden we een groot kinderfeest met springkastelen, rodeostier, schminkstand, tattoo, frituur…. We eindigen de dag met een spetterende show.

  • Aangemaakt op .

Contact

  • Aangemaakt op .