We hebben 27 gasten en geen leden online

Geachte leden,

Beste collega-pleegouders,

 

Vanaf 3 maart a.s. hebben we opnieuw voor een volledig weekend DE BONTE BEESTENBOEL voor u gereserveerd. DE BONTE BEESTENBOEL is een unieke boerderij in een karakteristieke landelijke omgeving in de Antwerpse Kempen. De oude stallen, schuren en hooizolders van de voormalige landloperskolonie zijn gerenoveerd tot een prachtige hoeve met alle moderne faciliteiten.  Het domein omvat ca. 500 hectare natuurgebied (naald- en loofbos, weilanden, velden en akkers) en is een beschermd landschap. De kolonie wordt doorsneden door ruiterpaden, wandel- en fietsroutes en ligt aan het netwerk van fietsknooppunten. Het natuurreservaat 'Bootjesven' en het recreatiedomein 'De Mosten' liggen op een boogscheut van de kolonie vandaan en naast de boerderij heeft het Natuurmuseum 'Jan Spannenberg' een onderkomen gekregen. Dit alles maakt van DE BONTE BEESTENBOEL dé ideale locatie voor een waaier aan activiteiten.

 

PRAKTISCH

  • Je vindt DE BONTE BEESTENBOEL aan Kolonie 35,  2323 Wortel (Hoogstraten)  ( tel 03 309 32 02)
  • Met enige nostalgie in het hart grijpen we terug naar een beproefde (en goed bevonden) formule, nl. die van de zelfkook. We vonden een aantal collega-pleegouders bereid om het hele weekend voor ons te koken, maar durven op uw bereidwillige medewerking te rekenen voor het wassen van de vaat.
  • Het weekend begint op vrijdagavond vanaf 17u30 met brood, beleg en soep. Verder wordt het ontbijt telkens tussen 08u00 en 09u00 voor u klaargezet, het middagmaal serveren we omstreeks 12u30 en rond 18u00 kunt u aanschuiven voor het avondmaal. Op zondagnamiddag, rond 16u00, sluiten we het weekend af.

 

De BONTE BEESTENBOEL beschikt over twintig slaapkamers met elk vier slaapplaatsen. We hopen natuurlijk u talrijk te mogen begroeten op ons volgende ontmoetingsweekend...

Veel groeten en waarschijnlijk tot binnenkort,

Namens de Vlaamse Vereniging voor Pleeggezinnen vzw,

Peter HAESAERT en Geert PETILLION.

 

Inschrijven weekend De bonte beestenboel

Bij problemen met het online formulier kan je ook inschrijven via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

INSCHRIJVINGSFORMULIER

 

De familie   .................................................................................................................................................................................................

schrijft in met ……….. personen en betaalt voor het weekend in de Bonte Beestenboel :

° voor    ........ volwassen (vanaf 26 jaar) x  80 euro p.p.                                           =…………….euro

° voor    .......  jongeren (van 13 tot en met 25 jaar) x  65 euro p.p.                            = …………… euro

° voor    ........ kids (van 4 tot en met 12 jaar) x  45 euro p.p.                                    = …………… euro

° voor    ........ baby’s (tot 3 jaar), verblijf is gratis                                                    = …………… euro

 

In totaal betaalt de familie voor overnachting en maaltijden                              =  …………... .euro

 

Wilt u in de tabel hieronder de namen en geboortedata van alle deelnemers invullen?

NAAM

VOORNAAM

GEBOORTEDATUM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graag betalend inschrijven door dit formulier ZO SNEL MOGELIJK, maar uiterlijk tegen 13 februari 2017 a.s. terug te sturen naar Vlaamse Vereniging voor Pleeggezinnen vzw, tav Geert PETILLION, Millesteenstraat 2, 8890 DADIZELE en het corresponderende bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE51 7350 3410 2962 met vermelding van uw naam + “weekend De Bonte Beestenboel”.

U kunt natuurlijk ook via de website (www.pleegouders.be) of via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) inschrijven.

Alvast bedankt!

Wij hopen u talrijk te mogen ontmoeten op het volgende weekend!

 

 

Met vriendelijke groet en tot binnenkort,

Namens het VVP-bestuur,

Geert PETILLION en Peter HAESAERT.

 

Nieuwsbrief

Gelieve je naam en e-mailadres in te geven indien je op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten