We hebben 24 gasten en geen leden online

In een prachtig decor aan de Grote Nete, omringd door een groene gordel van bossen en weiden – die terecht “Groene Parel van de Kempen” wordt genoemd – ligt Westerlo. Aan de rand van het natuurgebied “de Beeltjens” ligt de plaatselijke jeugdherberg die, zoals de naam al doet vermoeden, een oud boswachtershuis is.Het gebouw werd volledig gemoderniseerd en voorzien van alle comfort zonder de oorspronkelijke charme ervan aan te tasten. In de speeltuin vindt u speelzones met speeltoestellen voor alle leeftijden. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen er zich volop uitleven. Voor de iets oudere kinderen is er een avonturenzone met klauterparcours, wigwams, loopbruggen enz... Vanop het terras van het Boswachtershuis kunnen ouders een oogje in het zeil houden terwijl ze genieten van een lekker (lokaal) drankje.

De schitterende ligging aan de rand van het bos en de afwisselende landschappen (bossen, moerassen, landbouwgebieden, waterlopen en rustige dorpskernen) maken van deze jeugdherberg een prima uitvalsbasis voor interessante wandelingen en lange fietstochten.  De V.V.P. reserveerde deze prachtige locatie voor u van vrijdag 4 tot en met zondag 6 november 2016. Wij hopen u allemaal (opnieuw) te mogen ontmoeten...

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktisch :

  1. een rondleiding op maat van volwassenen, waarbij u de sfeer van het adellijke leven in het begin van de 20° eeuw kunt opsnuiven
  2. een rondleiding op maat van kinderen van het basisonderwijs. Spelenderwijs gaan de kinderen op ontdekkingstocht in het kasteel. Ze krijgen een rol als bewoner van het kasteel, incl. alle attributen en taken die daarbij horen… Verkennen, genieten, beleven, doen!

Inschrijven voor het weekend is niet meer mogelijk! 

Ons volgend weekend gaat door van 3 tot 5 maart 2017 in de Bonte Beestenboel te Wortel Merksplas 

INSCHRIJVINGSFORMULIER

De familie
schrijft in met ……….. personen en betaalt voor het weekend van 4 t/m 6 november 2016 in het Boswachtershuis te WESTERLO :
° voor ........ volwassen (vanaf 26 jaar) x 80 euro p.p. = euro
° voor ........ jongeren (van 13 tot en met 25 jaar) x 65 euro p.p. = euro
° voor ........ kids (van 4 tot en met 12 jaar) x 45 euro p.p. = euro
° voor ........ baby’s en peuters (tot en met 3 jaar), verblijf is gratis = euro
In totaal betaalt de familie voor overnachting en maaltijden = euro

Wilt u in de tabel hieronder de namen en geboortedata van alle deelnemers invullen?
NAAM VOORNAAM GEBOORTEDATUM

 

 

 

 

 

 

 

 

naam voornaam geboortedatum
     
     
     
     
     

Graag betalend inschrijven door dit formulier ZO SNEL MOGELIJK, maar uiterlijk tegen 15 oktober a.s. terug te sturen naar Vlaamse Vereniging voor Pleeggezinnen vzw, tav Geert PETILLION, Millesteenstraat 2, 8890 DADIZELE en het corresponderende bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE51 7350 3410 2962 (OPGELET: NIEUW REKENINGNUMMER!) met vermelding “weekend WESTERLO”. Alvast bedankt!
U kunt natuurlijk ook via de website (www.pleegouders.be) of via e-mail inschrijven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Wij hopen u talrijk te mogen ontmoeten op het volgende ontmoetingsweekend!

Met vriendelijke groet en tot heel binnenkort,

Namens het VVP-bestuur,
Geert PETILLION en Peter HAESAERT.

 

Nieuwsbrief

Gelieve je naam en e-mailadres in te geven indien je op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten