We hebben 38 gasten en geen leden online

Op 2 april hielden we onze Algemene Vergadering. Hierop werden enkele beslissingen genomen waarvan we jullie op de hoogte willen brengen. Eerst en vooral werd de Raad van Bestuur gekozen en we hebben er 5 nieuwe bestuursleden bij. Welkom in onze ploeg: Myriam, Griet, Karen, Ben en Marnix. Onze bestuursploeg bestaat nu uit 12 mensen.

Zoals jullie weten bestaat onze vereniging nu 35 jaar. Er werd de vraag gesteld om onze naam van vroeger terug aan te nemen. We hebben hierover gestemd en op 1 stem na was iedereen het er over eens dat we vanaf nu terug door het leven gaan als VLAAMSE VERENIGING PLEEGZORG vzw

Zoals reeds eerder vermeld, gaan we ons jubileum uitgebreid vieren op 30 september 2017 op het kasteel van Schoten.

  • Voormiddag zal er een officieel gedeelte zijn met o.a. een panelgesprek.

  • Namiddag staat volledig in het teken van alle pleegkinderen met een mega groot kinderfestijn. De uitnodiging vinden jullie hier op onze website. 
    Link naar de uitnodiging 


Graag ontvingen we een berichtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  indien jullie denken om aanwezig te zijn. Want we willen de aanwezigen, groot en klein, een geschenk geven als aandenken. En we moeten er zeker voor zorgen dat er genoeg cadeautjes zijn!

Voor het officiële gedeelte zullen Karen en Ben een manifest gaan schrijven. Hiervoor hebben we jullie mening nodig. Hier kunnen jullie een enquête vinden. Deze is vrij kort en neemt weinig tijd in beslag. Dus graag massaal invullen a.u.b. Link naar de enquete  

Ik wil bij deze onze bestuursploeg alvast bedanken voor al het harde werk dat zij aan het leveren zijn om er een geslaagd jubileum van te maken en we hopen jullie daar allen te mogen ontmoeten.

Vriendelijke groeten

Hendrikx Gerty

Voorzitster