We hebben 90 gasten en geen leden online

Brugge – 26 september 2015

"Kom maar, gewoon, zoals je bent". Zo luidt de slagzin van de Hoeve Hangerijn waarvan je de steen wellicht op het domein tegenkwam. Een eenvoudige zin, die heel wat betekenis in zich draagt. Hoeve Hangerijn is een plek geworden voor iedereen, waar iedereen zichzelf kan zijn, anderen kan ontmoeten zoals ze zijn. 

Ik keek er weeral lang naar uit de vrienden van de VVP nog eens te zien, eindelijk nog eens een dag waarop ik aanwezig kon zijn : De ontmoetingsdag in Brugge georganiseerd door Geert en Peter.

Hoeve Hangerijn in Brugge is een ontmoetings- en belevingshoeve waar mensen met en zonder beperking samen kunnen (be)leven, werken en ontspannen.  Het is een openbaar domein waar je ook kan zitten, snoezelen, kijken, ruiken, voelen, ontmoeten en samen genieten van de rust in de prachtige natuur.

Het was een dag van ‘genieten’… van het prachtig zonnige weertje, van de buitenlucht, van de omgeving, van de natuur, van de dieren, van een heerlijk aperitief met hapjes, van de soep met veel balletjes, van onze eigen picknick, van de mooie natuurwandeling, van het heerlijke avondeten… MAAR vooral van de kinderen, van de vrienden en van de vele verhalen (want daar ‘ontmoeten’ we elkaar toch graag voor, niet?!)

Kortom, zij die afwezig waren, hebben weer wat gemist L …  zoals steeds bij de VVP …

Bedankt voor de goede zorgen, Peter en Geert !

Groetjes, Griet