We hebben 73 gasten en geen leden online

Brugge – 27 september 2014

De ontmoetingsdag georganiseerd door Geert en Peter was weer fantastisch, waarvoor dank! We werden verwelkomd op een prachtige locatie (jammer dat er geen kamers voorzien zijn voor ontmoetingsweekendjes) met een heerlijk aperitief en hapjes, beter kan toch niet hè?! Hoeve Hangerijn in Brugge is een ontmoetings- en belevingshoeve waar mensen met en zonder beperking samen kunnen (be)leven, werken en ontspannen.  Het is een openbaar domein waar je ook kan zitten, snoezelen, kijken, ruiken, voelen, ontmoeten en samen genieten van de rust in de prachtige natuur. Wat we dus ook een ganse dag gedaan hebben met z’n allen!

Het was een dag vol plezier; de kinderen vooral op het springkasteel en volwassenen vooral in gesprek Lachen

’s middag weer lekker verwend geweest met soep met (veel) balletjes en onze eigen picknick en na de middag een mooie wandeling gemaakt rondom het Brugse domein ! Tegen 18u begonnen we weer wat honger te krijgen en werden we bediend met een heerlijke maaltijd kip en groentjes en patatjes… mmmm…

Zij die erbij waren, hoor ik al denken… humm, ze vergeet iets…

Nee hoor! We hebben die dag het interessante gezelschap van de opnameploeg van Panorama gehad.  Zij zenden op 13 november 2014 een aflevering rond pleegzorg uit!

Zij zijn een hele dag opnames komen maken van onze ontmoetingsdag, hebben interviews afgenomen, en zijn ‘onder de indruk’ naar huis vertrokken… ik ben benieuwd naar het resultaat!

Dank hiervoor gaat uit naar Min en Sanne die dit op zeer korte tijd gearrangeerd hadden.

En tot slot ook dank aan de weergoden uiteraard, de zon was warm van de partij zodat we lekker hebben kunnen genieten van de heerlijke buitenlucht! Kortom, zij die afwezig waren, hebben weer wat gemist Wenkbrauw ophalen …  zoals steeds bij de VVP …

Zorg dat jullie de volgende keer weer massaal aanwezig zijn !!

 

Groetjes, Griet